Zaproszenie do składania ofert na udostępnienie sali, zapewnienie noclegu oraz cateringu dla uczestników VIII warsztatów
02-07-2018
Rzeszów, 02.07.2018 r.
ZAPYTANIE OFERTOWE
Szanowni Państwo,
W związku z realizacją projektu nr POIS.02.04.00-00-0063/16 pn. „Razem dla Zielonego Podkarpacia – budowanie potencjału i integracja różnych grup interesariuszy mających duży wpływ na przyrodę”, Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju i Promocji Podkarpacia „Pro Carpathia”, zaprasza do składania ofert na:
UDOSTĘPNIENIE SALI, ZAPEWNIENIE NOCLEGU ORAZ ZAPEWNIENIE CATERINGU PODCZAS ÓSMYCH WARSZTATÓW TERENOWYCH „POZNAJ BY ZACHOWAĆ” DLA ROŻNYCH GRUP INTERESARIUSZY MAJĄCYCH DUŻY WPŁYW NA PRZYRODĘ WOJ. PODKARPACKIEGO
OPIS PROJEKTU:
Głównym celem projektu jest zachowanie bioróżnorodności najcenniejszych przyrodniczo obszarów województwa podkarpackiego, poprzez m.in. spotkania mediacyjne różnych grup środowisk mających wpływ na przyrodę, warsztaty terenowe dot. bioróżnorodności Podkarpacia, imprezę edukacyjną, konkurs komiksowy oraz przygotowanie różnych narzędzi służących do popularyzacji różnorodności biologicznej Podkarpacia (gra dydaktyczna, publikacje, aplikacja na telefon, filmy, etc.)
OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
Przedmiotem zamówienia jest:
1. Zapewnienie wyżywienia dla uczestników warsztatów, począwszy od obiadu w dniu 11/08/2018 r. do obiadu w dniu 12/08/2018 r. – (1 śniadanie, 1 kolacja, 2 obiady) oraz zapewnienie 1 przerwy kawowej w dniu 11/08/2017 r. dla ok. 20 osób.
2. Zapewnienie noclegu dla ok. 20 osób w terminie 11/08/2018 r. w pokojach 1-4 osobowych.
3. Udostępnienie nieodpłatnie sali w dniu 11/08/2018 r. w godz. 17:00-20:00 wraz z podstawowym wyposażeniem multimedialnym dla ok. 20 osób.
Liczba osób może nieznacznie ulec zmianie +/- 2 osoby, co nie będzie miało wpływu na cenę.
Obiekt, w którym zapewniony będzie nocleg, catering i sala musi być zlokalizowany w powiecie jasielskim lub krośnieńskim.
Śniadanie, obiad i kolacja mogą być w formie stołu szwedzkiego. Obiad musi składać się minimum z zupy i ciepłego drugiego dania z sałatką/surówką. Do każdego posiłku muszą być serwowane zimne napoje oraz kawa i herbata. Na życzenie Zamawiającego, Wykonawca zapewni posiłki wegetariańskie lub inne wymagania uczestników (np. dieta bezglutenowa). Godziny wszystkich posiłków muszą być ustalone w uzgodnieniu z Zamawiającym.
Termin składania ofert upływa 10.07.2018 r. o godz. 16:00
Osoba do kontaktu:
Małgorzata Pociask - tel.: (17) 850 01 86,
e-mail:
Szczegóły oferty oraz formularz ofertowy znajdują się w załączeniu.